Invitation Billede


Invitation Billede. Sådan laver du en festinvitation. Konfirmationsindbydelser med dine egne billeder.

11
11 from www.invitationer-til-fest.dk

Når det så er sagt, så er det selvfølgelig kun fantasien, der sætter grænserne for hvordan ens invitation til fødselsdagen kan og skal sættes op. Eksempelvis et billede, hvor vedkommende leger med tog med teksten ”når jeg bliver 40 år, vil jeg være togfører.” slut af med et fjerde og nutidigt billede, hvor der står ”når jeg bliver 40 år, vil jeg da holde stor fest”. Du kan designe din invitation nærmest ned til mindste detalje.

Eksempelvis Et Billede, Hvor Vedkommende Leger Med Tog Med Teksten ”Når Jeg Bliver 40 År, Vil Jeg Være Togfører.” Slut Af Med Et Fjerde Og Nutidigt Billede, Hvor Der Står ”Når Jeg Bliver 40 År, Vil Jeg Da Holde Stor Fest”.


For at sætte et personligt præg kan du også overføre dine egne billeder gratis. I kan også vælge denne invitationstype som en mindre invitation til de gæster, der blot skal deltage i receptionen. Vi overvejer at udbygge denne artikel med en række billede forslag til, hvordan man evt.

Tusindvis Af Nye Billeder Af Høj Kvalitet Tilføjes Hver Dag.


Når det så er sagt, så er det selvfølgelig kun fantasien, der sætter grænserne for hvordan ens invitation til fødselsdagen kan og skal sættes op. Du sparer printerudgifter, fortryller dine gæster med dine unikke invitationer og når hurtigt ud til de mennesker, der betyder noget. Du kan designe din invitation nærmest ned til mindste detalje.

Kort Og Invitationer Til Enhver Anledning.


Inviter i stedet dine venner og familie til en af de mest betydningsfulde begivenheder i dit liv, din konfirmation, med personlige konfirmationsindbydelser, designet med dine egne billeder. Glem alt om de konfirmationsindbydelser, som du kan købe i forretningerne. Hos bilka fotoservice tilbyder vi dig et stort udvalg af korttyper, design og formater, så du kan lave unikke hilsner i høj kvalitet.

At Blive Konfirmeret Er En Af Livets Helt Store Begivenheder, Og Her Kan Du Sætte Dit Præg På Festen Ved At Få Lavet Nogle Helt Unikke Indbydelser, Som Man Ikke Finder Andre Steder.


Det er en sjov og uformel invitation til fødselsdag, som viser, hvordan fødselaren har udviklet sig. Lav invitationer til festen med billede på og få en personlig og flot indbydelse, der nok skal blive lagt mærke til. Inden du går i gang, så gør dig nogle tanker om, hvilken stil du foretrækker og hvilket billede, du gerne vil have på.

Invitation Baggrund Design Blomster Kort Romantisk Bryllup Dekoration Dekorative Hilsen.


Man siger jo, at et billede siger mere end tusinde ord. Hvis du allerede har en konto, kan du bare. Står du og mangler et unikt kort eller en invitation til bryllup, konfirmation eller en anden begivenhed?