Puslespil 4 År Træ


Puslespil 4 År Træ. Det måler 29 x 15 cm og er lavet i træ. Fri fragt ved køb over 699 kr.

Køb Puslespil, Arbejdssituation, træ, 4 stk. online
Køb Puslespil, Arbejdssituation, træ, 4 stk. online from www.nikostine.dk

De bor i en fin æske med håndtag, så de er nemme at tage med hjem til bedste eller på andre ture. Puslespil, arbejdssituation, træ, 4 stk. Puslespillene er alle i træ og omhandler herlige ting på bondegården.

Et Af De Mest Populære Stykker Legetøj Til Børn Og Voksne Verden Over Er Puslespillet.


Træ puslespil 4 lag│årstiderne│klik her→. Tilføj favoritliste fri fragt info. Knopperne er af plastik, og der er matchende billeder af hver brik på brættet.

4 Små Puslespil Til Alle Begyndere.


Eksempelvis begin again træpuslespillet bogstaver & dinosaur, som er henvendt til børn fra 2 år. Anbefalet alder fra 3 år. Køb online her hos babysam.dk!

Her Finder Du Både Børne Og Baby Puslespil Samt Andre Spil Til Børn I Alle Aldre.


Børn fortjener det bedste, og derfor vil vi gerne præsentere dig for puslespil diset træ 4 pcs (1+ år), der er ideel til dem, som gerne vil have En god gave til et barn på 2 Engager dit barn med sjove og lærerige børnespil.

Eller Det Matematiske Puslespil Fra Educo, Der Indeholder 4 Forskellige Puslespil Med Forskellige Sværhedsgrader.


6, 9, 12, 16 brikker. Hvert puslespil har 12 solide træbrikker som til sammen danner de 4 flotte mumimotiver. 1+ tyske goki står bag lækkert trælegetøj til børn.

Find Et Stort Udvalg Af Skønt Legetøj Fra Vilac Lige Her:


1 med en mark og en traktor, 1 med en mark med køer, 1 med. Et nemt puslespil for de hlet små børn. L 30 cm x b 10 cm anbefalet alder: